LUNCH

12:00-22:00
12pm-10pm

Podpłomyk z kozim serem, boczkiem i konfiturą z czerwonej cebuli 28 zł
Flatbread with goat cheese, bacon and red onion jam 28 pln
Tagiatelle z kurczakiem, gorgonzolą, taleggio and gran pado 32 pln

Tagiatelle with chicken, gorgonzola, taleggio and gran padano 32 pln
Tagiatelle sepphia di nero z owocami morza 39 zł
Tagiatelle sepphia di nero with seafood 39 pln
Gnocchi z truflą i kozim serem 24/36 zł
Gnocchi with truffles and goat cheese 24/26 pln
Tatar wołowy z żółtkiem, cebulą, majonezem z lubczyku i kaszą gryczaną 29 zł
Beef tartare with yolk, onion, lovage mayonnaise and buckwheat 29 pln
Jagnięcina na espumie ziemniaczanej z pieczonymi warzywami w sosie wiśniowo-tymiankowym 59 zł
Lamp on potato espuma, with roasted vegeteles in cherry and thyme sauce 59 pl
Pierogi z jagnięcioną i wiśnią 29 zł
Dumplings with lamb and cherry 29 pln
Pierogi z kapustą i grzybami 29 zł
Dumplings with cabbage and muchrooms 29 pln
Pierogi z gęsiną 29 zł
Dumplings with goose 29 pln
Cepeliny z kaczką, sos rozmarynowy na demi glace, zasmażana kapusta z rodzynkami i kimchi 35 zł
Cepelinai (lithuanian potato -duck dumplings), cabbage with raisins and kimichi 35 pln
Sandacz na grzybkach z tymiankiem 45 zł
Zander on muchrooms ant thyme 45 pln
Krewetki na avocado z salsą mango 32 zł
Shrimps on avokado with mango salsa 32 pln
Bakłażan pieczony z białym serem, kaszą gryczaną i miętą 22
Baked eggplant with white cheese, buckwheat and mint 22 pln
Buraki na humuie z oliwą pietruszkową i kozim serem 28 zł
Beetrots on humu with parsley oil and goat cheese 28 pln
Oliwki zielone/ oliwki czarne/ oliwki mix 11 zł
Green/ black/ mix olives 11 pln
Deska serów/ deska wędlin – spytaj kelnera o szczegóły
Cheese board/ cured meat board – ask the waiter for details

Pin It on Pinterest