Śniadania

5. Dodatkowe jajko (2 pln)
6. Tosty (16 pln)
7. Kanapka (10 pln)
Dania główne

1. Gnocchi z serem kozim i truflami (20 pln)
2. Raviolini z kaczką (24 pln)
3. Raviolini szpinakowe z bawolą ricottą i szpinakiem (24 pln)
4. Ravioli z zielonymi szparagami i mascarpone (24 pln)
5. Tortellacci z ricottą i szpinakiem (24 pln)
6. Ravioli z ricottą i szpinakiem (24 pln)
7. Raviolini żytnie z kalafiorem i gruszką (24 pln)
8. Quadroni orkiszowe z tłuczonym groszkiem (24 pln)
9. Golonka na smażonej kapuście z surówką, kiszonym ogórkiem i pieczywem (35 pln), duża porcja (55 pln)
Napoje gorące

1. Americana (8 pln)
2. Cappucino (9 pln)
3. Doppio (10 pln)
4. Espresso (6 pln)
5. Flat white (12 pln)
6. Latte (12 pln)
7. Gorąca czekolada (10 pln)
8. Herbata (9 pln)
9. Herbata zimowa (14 pln)
10. Grzane wino (17 pln)
11. Mleko kokosowe, owsiane, sojowe do kawy (3 pln)
12. Dodatkowe espresso (2 pln)
Napoje zimne

1. Soki świeże, wyciskane (12 pln)
2. Smoothies (14 pln)
3. Sok oryginalny (6 pln)
4. Coca-cola, sprite, woda (6 pln)
Deser

1. Ciasto dnia (od 6 pln)
2. Croissant (5 pln)
3. Croissant z nadzieniem czekoladowym (6 pln)
4. Deser lodowy (15 pln)
Alkohole

1. Kieliszek wina (15 – 18 pln)
2. Piwo Zatecky 0,5 (5 pln)
3. Piwo Pilsner Urquell 0,5 (7 pln)
4. Syrop do piwa (1 pln)